Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Huoneilmoitus: Solifer-gallerian kuvien lisääminen viestitekstin sekaan
Solifer-galleriassa olevia kuvia ja videoita on nyt helppo lisätä tekstin sekaan Soliferian keskustelufoorumilla. Näin se käy:

1.) Klikkaa haluamasi kuva/video näkyviin. Sivun oikeassa yläkulmassa näkyy laatikko, jossa on kaksi linkkiä: "Kuvalinkki keskustelufoorumeille" ja "Kuvalinkki kotisivuille"

2.) Klikkaa "Kuvalinkki keskustelufoorumeille"-otsikon alla olevaa koodinpätkää vasemmalla hiiren painikkeella, jolloin se tulee valituksi.

3.) Klikkaa koodinpätkää oikealla hiiren painikkeella ja valitse esiin tulevasta valikosta "Kopioi" (voit myös halutessasi käyttää CTRL + C -näppäinyhdistelmää)

4.) Kuvalinkin koodi nyt kopioituna leikepöydälle, josta voit lisätä sen tekstin sekaan klikkaamalla haluamasi kohdan päällä oikeaa hiiren painiketta ja valitsemalla valikosta "Liitä".


Esimerkiksi viesti, joka näyttää kirjoitettaessa tältä:
Koodi:
Tässä kuva mopostani:
[url=http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/1.jpg][img]http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/t_1.jpg[/img][/url]
Eiks olekin hieno :)
Tulee oikeasti näyttämään tältä:
Lainaus:Tässä kuva mopostani:
[Kuva: t_1.jpg]
Eiks olekin hieno Hymy

Kuvia voi myös lisätä useamman rinnakkain. Sijoita tällöin linkkikoodit peräkkäin välilyönnillä erotettuna (ei rivinvaihdolla).

Esimerkki:
Koodi:
Tässäpä kaksi kuvaa mopostani:
[url=http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/1.jpg][img]http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/t_1.jpg[/img][/url] [url=http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/2.jpg][img]http://soliferia.parasiitti.org/galkuvat/t_2.jpg[/img][/url]
Hienoja, eikö :)
Lainaus:Tässäpä kaksi kuvaa mopostani:
[Kuva: t_1.jpg] [Kuva: t_2.jpg]
Hienoja, eikö Hymy

Vinkki: Solifer-galleriassa kopioitavissa oleva kuvalinkki toimii myös useimmilla muillakin keskustelufoorumeilla kuin Soliferian omalla, joten voit myös käyttää tätä toimintoa myös esitellessäsi mopoasi Soliferian ulkopuoliselle yleisölle.

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML