Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."


Soliferia - Rekisteröinnin hyväksyminen

Vaikka yritämme muokata tai poistaa kaikki viestit, joissa on sopimatonta sisältöä kuten vastenmielisyyksiä, seksuaalista lähentelyä, väärinkäytöksiä, loukkauksia tai uhkauksia, jotka voidaan tulkita yksilön yksityisyyttä loukkaaviksi, tai jotka muutoin rikkovat lakia, on meille mahdotonta tarkistaa jokaista tähän keskustelualuejärjestelmään lähetettyä viestiä. Tästä syystä hyväksyt, että kaikki tähän keskustelualuejärjestelmään lähetetyt viestit edustavat kirjoittajiensa näkymiksiä ja mielipiteitä eivätkä välttämättä ole tämän keskustelualueen kantoja. Tästä syystä meitä ei voi pitää vastuussa ainoastakaan lähetetystä viestistä. Emme todista tai takaa kaikkien viestien paikkaansapitävyyttä tai täydellisyyttä.

Rekisteröitymällä tälle keskustelualueelle hyväksyt, ettet lähetä sisältöä, joka on tarkoituksella valheellista, paikkaansapitämätöntä, vastenmielistä, pilkkaavaa, seksuaalisesti häiritsevää, uhkaavaa tai yksilön yksityisyyttä loukkaavaa, tai sisältöä, joka loukkaa voimassa olevaa lakia.

Näiden sääntöjen rikkominen voi johtaa tunnuksen poistamiseen, hyllyttämiseen tai pysyvään banniin tälle keskustelualueelle. IP-osoitteesi tallennetaan jokaisen keskustelualuejärjestelmän viestin kohdalla ja se voidaan selvittää keskustelualueen vastuuhenkilöiden toimesta tarvittaessa. Hyväksyt että meillä on kyky ja oikeus poistaa, muokata tai lukita mikä tahansa tunnus tai viesti kun näemme sen tarpeelliseksi. Hyväksytyt myös, että mikä tahansa tälle keskustelualuejärjestelmälle antamasi tieto tallennetaan tietokantaan, ja että "evästeitä" tallennetaan tietokoneellesi pitämään kirjaa kirjautumisestasi.

Mitään tälle keskustelualueelle antamaasi tietoa ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman täyttä suostumustasi, mutta vastuuhenkilöitä ei voida pitää vastuussa hakkerointiyrityksistä, jotka voivat johtaa tietovuotoon.

Jatkamalla rekisteröitymistä hyväksyt yllä näkyvät ehdot, sekä ylläpidon määrittämät säännöt.


© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML