Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Solifer Speed SM??
#1
Tervehdys!
Nyt tuli pikaisella päätöksellä tällainen hankittua, kun tällainen latolöytö tuli vastaan ja hinta ei päätä huimannu. Iha varmaa ei ole edes tyypistä, mutta foorumia selatessani pieni havainto jo on ja runkonumerokeskusteluista myös vuosimallista pari vaihtoehtoo.. 78? vai 79?

Tarkoitus entisöidä mopedi niin, että saan museorekkariin. Sanokaas alan ammattilaiset, että kannattaako, kun kuvaa katselette?? On tietty tekemistä ja alkuperäistä väriä tässä mietiskelen ja myös teippausta. Saako mistään tietoon? Kone ei ole jumissa, mutta sähköt puuttuu tai (vuonna 82 jolloin mopedilla on viimeksi ajettu) on tulut sähkövika ja mopo on kuulemma jäänyt niille sijoilleen heinälatoon osittain purettuna. ja tuo etulokari on myös jokin viritys. Hymy


Liitetiedosto(t)
.jpg   2013-10-22 20.38.02.jpg (Koko: 400 kt / Latauksia: 425)
.jpg   2013-10-22 20.38.25.jpg (Koko: 388 kt / Latauksia: 380)
.jpg   2013-10-22 20.38.37.jpg (Koko: 388 kt / Latauksia: 383)
Hae
Vastaa
#2
Juu.. 40€ joutu pulittaa tuosta kapineesta niin totesin, että voi nähä vähä vaivaakin.

Kipinä tosin hukassa ja purkaessani tajusin, että eipä taida kaikki olla ihan kondiksessa sytkä puolella, kun magneeton pyörän otin irti niin kiila tipotiessään ja sorvautunut melkoinen ura pyörään. Voiko alkuperäinen kiila olla sellainen mitätön "tappi" vai onko jokin viritellyt tuollaisen ratkaisun? Ei ole kokemusta näistä koneista pahemmin vielä niin voi tulla tyhmiä kysymyksiä. Vaatii varmaan koneen purkamisen, kun hieman välystä tuntuu olevan kampiakselissa.

Kannattaako konetta kasata uusilla osilla vai ettiä kunnossa oleva kone?

Tietty rahalla saa jne.. mutta ei viitti ihan tyhmyyksiä osistakaan maksaa.
Hae
Vastaa
#3
Hyvän olonen aihio! Ehdottomasti museorekisteri kuntoon. Pistä myös kuvia toiselta puolen.

Jos tosiaan 82 jäänyt seisomaan,on koneesi lähes uuttavastaavassa kunnossa muuten. Kannattaa ehdottomasti korjata se. Uusi kiertokanki maksaa 17e+sen vaihdatus ja tiivisteet 2e,näillä häviää kiertokangen välykset. Kysy näitä osia nimimerkki mopedistilta. Samalla kannattaa häneltä kysyä sähköosia.
rahalla saa ja solikalla pääsee Cool
Vastaa
#4
http://www.finmopo.fi/solifer-varaosat-c-27.html tuolta alkuperäistä osaa entisöintiprojektiisi!
...
Hae
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML